top of page
  • hannaknotnerus

DROOM

Ik voel me trots en gedreven, want ik heb een nieuwe droom. Ik wil veiligheid, partnerschap en avontuur creëren voor mezelf, mijn naasten en duizenden anderen.

Spannend? Ja zeker.

Motiverend? Yes!


Veiligheid staat voor mij voor mezelf helemaal durven uiten en de situatie zo maken dat anderen dat ook durven. Dus weinig oordelen, maar juist uitnodigen om te vertellen wat er in een ander om gaat. Daarbij hoort me kwetsbaar opstellen, best spannend soms.

Partnerschap is voor mij bijdragen aan anderen zonder er iets voor terug te verwachten. En samenwerken aan de wereld mooier maken.

En avontuur? Dat gaat over nieuwe dingen proberen en buiten mijn comfortzone stappen. Zowel in alledaagse en buitengewone dingen.


Mezelf en mijn naasten spreken misschien voor zich, maar die duizenden anderen? Dat is de olievlek die ik wil verspreiden. Op dit moment op drie gebieden, later ongetwijfeld nog op andere plekken:

1. De mensen die ik als dokter wil inspireren door menselijk te zijn, om ze te geven en ze verantwoordelijkheid voor hun gezondheid te laten nemen.

2. De coachklanten die ik wil empoweren om voor hun dromen te gaan en hun zelfvertrouwen te sterken.

3. De mensen die ik in het dagelijks leven tegenkom, door te groeten, vriendelijk te zijn en spontaniteit te uiten.


Wat is jouw droom?bottom of page