top of page
  • hannaknotnerus

Even voorstellen

Hallo allemaal, mijn naam is Hanna Knotnerus. Ik ben coassistent en coach.

Een bijzondere combi, krijg ik vaak te horen. Al is het alleen al omdat het pittig is om naast coschappen iets van werk te doen. En omdat niet zoveel mensen van mijn leeftijd coachen, en omdat "coach" een breed begrip is. In deze post ga ik kort uitleggen wat en waarom ik dingen doe. Hierna zal ik vaker een blog plaatsen om verschillende aspecten en uitdagingen van mij en anderen uit te diepen.


Coachen is bij mij begonnen vanuit verschillende trainingen in persoonlijke ontwikkeling die ik heb gevolgd (via Humanication). Ik vond persoonlijke ontwikkeling gaaf en ik leerde er ontzettend veel. En de trainers bewonderde ik, dat wil ik ook! Dus heb ik de coachopleiding bij ExtraMile Academy gedaan waardoor ik gecertificeerd coach ben. Zo geef ik ik de lessen en tools die ik heb geleerd op een krachtige manier door. Inmiddels ben ik naast mijn werk als coach me verder aan het verdiepen.


En ik ben dus ook coassistent, en vanuit eigen ervaring weet ik dat de situatie waar coassistenten en jonge artsen in zitten een bijzondere is. Omstandigheden zoals hiërarchie, lange werkweken, amper betaald krijgen en steeds wisselende situaties maken het uitdagend. Die omstandigheden zijn niet altijd even makkelijk te veranderen, maar hoe je ermee om gaat wel. En dat is precies de kans die ik door mijn coaching met beide handen aangrijp.


In mijn coaching zet ik mijn klanten in hun kracht. Ze krijgen inzicht in datgene wat hen stopt, stellen een doel dat ze graag willen halen en ik geef ze verschillende tools om onderweg meer succes te hebben. Focus, helderheid en verantwoordelijkheid staan centraal. Van daaruit kijken we naar uitdagingen en hoe je die kan aanvliegen.


Interessant? Je kan me altijd een berichtje sturen of bellen op 06-15580079 voor een gratis en vrijblijvende intake.


Foto door Raúl van Harmelen.

bottom of page