top of page
  • hannaknotnerus

REGEL JE EIGEN ONDERSTEUNING

Met mijn prioriteiten in deze drukke week helder en nieuwe zin om daarmee aan de slag te gaan hing ik gisteravond mijn telefoon op. Het wekelijkse belletje met mijn supportsysteem zat erop.

En ik voelde me zo dankbaar dat ik al bijna 2 jaar met deze 3 lieve mede coaches en vrienden elke week bel. We kijken samen naar wat we allemaal al goed doen, wat onze uitdagingen zijn, geven elkaar tips en feedback, vragen hulp en denken mee over inhoudelijke dingen. Elke week, en het helpt mega!

Heb jij een of meer mensen om je heen bij wie jij terecht kan? En vraag je die ook actief om hulp? En om feedback?

En als je een uitdaging hebt met afspraken nakomen met jezelf (bijvoorbeeld met afvallen), vraag je dan wel eens iemand om je "accountability partner" te zijn? Gewoon, zodat je niet alles alleen hoeft te doen. En evt als stok achter de deur.

Ik zou het je van harte aanbevelen! Zoek iemand of een groepje om je te ondersteunen. Deel wat er goed gaat, deel je uitdagingen, vraag om hulp en geef elkaar eerlijke feedback. Het is zó fijn!

#hulpvragen #support #samensterker #samengroeien #persoonlijkeontwikkeling #coachen
bottom of page