top of page

Jolinda Harinck

Ik kwam bij Hanna's coaching terecht, nadat ik aardig vast liep binnen mijn studie, zelfs zo erg dat ik geneigd was om te stoppen met mijn coschappen.

Door samen met Hanna te kijken naar mijn patronen, mijn soms reflexmatige gewoontes heb ik een beter beeld van waarom ik tegen dingen aanloop.

Samen met deze kennis en de handige tools, die Hanna mij gaf heb ik nu een 'doktertas' vol met potentieel waar ik in de toekomst mee aan de slag kan.

En door een training communicatiestijlen die Hanna me aanraadde heb ik geleerd dat mensen op allerlei manieren communiceren en het dus niet altijd persoonlijk bedoeld is als iemand iets op een andere manier zegt dan ik gewend ben. Dat vond ik heel fijn.

Portret_Zonder_Gezicht_Sylwunia-1410.jpeg
IMG-4057.jpg

Wessel Verkaik

Ik ben het coachtraject begonnen, omdat ik vastliep in mijn studie. Onder begeleiding van Hanna heb een aantal handige tools aangeleerd, waarmee ik al vroeg in het traject succes kreeg.

Daarna hebben we de doelen aangescherpt.

 

Zo heb ik doelen bereikt en dingen geleerd die ik van te voren niet heb kunnen bedenken.

Raúl van Harmelen

Hanna heeft mij met de coaching geholpen door mij nieuwe inzichten te geven over hoe ik iets kan aanpakken of hoe ik naar iets kan kijken. Dit maakt het uitdagend en confronterend tegelijkertijd. Het schrijven van dagelijkse successen bijvoorbeeld, is soms moeilijk maar wel een hele toffe manier om je progressie bij te houden.

 

Uiteindelijk was dit coachingtraject voor mij een uitstekende start van mijn tussenjaar.

Ik heb mijn doelen helder en ik ben klaar om er alles uit te halen.

2021_feniks_trainers_square_21_-120KB.jpeg

Danique Vollebregt

Portret_Zonder_Gezicht_Sylwunia-1410.jpeg

Ik heb dit traject ervaren als inzichtelijk en verhelderend. Ik heb veel nieuwe zelfkennis opgedaan en inzichten gekregen, met daarbij de tools hoe ik hiermee moet omgaan.

 

Ook heeft dit traject me heel erg geholpen in het vinden van mijn nieuwe studie en beginnen met onderzoeken om op mezelf te gaan wonen. Ik heb het traject als fijn, verhelderend, op sommige momenten moeilijk maar ook zeker de moeite waard ervaren.

 

Ik vond Hanna's eerlijkheid en openheid erg fijn. Dat er echt een gevoel van partnerschap was, was ook erg fijn. Ook was het fijn dat Hanna me nergens mee weg liet komen tijdens de meetings. Ze zag en benoemde het wanneer ik op een bepaalde manier ergens op reageerde en ging daar dan op in. Dat vond ik erg fijn.

Romy Andrieu

Hanna heeft mij geholpen mijn doelen te structureren en hier meer helderheid in te krijgen. Door de tools die zij gaf had ik een duidelijk overzicht, iets waar ik steeds op terug kon en kan vallen. De tools zijn namelijk niet alleen voor tijdens de coaching, maar daarna ook nog in te zetten.

 

Ook heeft Hanna mij geholpen in het vergroten van mijn doelen. Zo heb ik bijvoorbeeld een podcast gemaakt voor onze doelgroep. Iets waarvan ik zelf dacht dat ik dat pas dit jaar kon realiseren. Hierdoor heb ik mijn zelfvertrouwen in mijn kunnen vergroot en ontdekt dat ik podcasts maken heel leuk vind. Ik maak nu wekelijks een podcast voor mijzelf. Iets wat ik nooit verwacht had dat dit zo zou uitpakken.

WhatsApp Image 2022-03-04 at 18.40.54.jpeg
2021_10_05_Hanna_25.JPG

Meer weten over wat ik aanbied?

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Dank voor je bericht,

ik kom gauw bij je terug!

bottom of page